Στον «αέρα» το νέο ανανεωμένο site του Mega

Το Mega απέκτησε από τα ξημερώματα του Σαββάτου, 3 Οκτωβρίου, ένα νέο site (megatv.com), σύγχρονο, λειτουργικό, φιλικό στον αναγνώστη και κυρίως έχοντας την ταυτότητα που όλοι αναγνώρισαν και αγάπησαν εδώ και πολλά χρόνια.

Η ενημέρωση αλλά και η ψυχαγωγία έχουν τον πρώτο λόγο στο μεγάλο κανάλι, κι αυτό είναι το στοίχημα και για τη νέα ιστοσελίδα, https://www.megatv.com/ που ανέβηκε στον «αέρα».

Το νέο site είναι διαφορετικό, νέο σε σχεδίαση, πλούσιο σε περιεχόμενο.

Με καθαρές γραμμές, μοντέρνο σχεδιασμό, ομαδοποίηση των θεμάτων σε κατηγορίες, βελτιστοποίηση και σαφήνεια, μεγαλύτερη ευελιξία κι ευκολία για τον χρήστη.

Ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει, πατώντας πάνω δεξιά, να βλέπει το megatv.com σε χρώμα λευκό ή μπλε, ανάλογα με το πώς αυτός θέλει και στη συνέχεια να περιηγηθεί με άνεση σε όλες τις κατηγορίες.

Μέσα από το νέο site μπορείτε να παρακολουθήσετε live τις ενημερωτικές εκπομπές αλλά και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές.

Επειδή, όμως, Mega σημαίνει και συνεχή ενημέρωση, ο χρήστης του ανανεωμένου ιστότοπου μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από συνεχή ροή ειδήσεων.

Πλουσιότερο σε περιεχόμενο, με βίντεο και ειδήσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου, ενημερώνεστε σε πρώτο χρόνο για τα γεγονότα που συμβαίνουν στην πολιτική, την οικονομία, τις διεθνείς εξελίξεις.

Και ταυτόχρονα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ψυχαγωγικές, κι όχι μόνο, εκπομπές που χάσατε στην τηλεόραση.

Η Alter Ego προχώρησε στη δημιουργία μιας μοντέρνας ιστοσελίδας η οποία, όμως, θα αναβαθμίζεται συνεχώς.

Η ιστορία του Mega, άλλωστε αποτελεί τη βάση για την είσοδο στη νέα εποχή η οποία απαιτεί προσαρμογή στα «θέλω» των αναγνωστών.
πηγή: media.gr