Ο «Μεγάλος Περίπατος» πάει… περίπατο

Στην παραδοχή ότι το έργο του «Μεγάλου Περίπατου» δεν ανταποκρίθηκε στις αρχικές προσδοκίες, προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Μιλώντας με αυτοκριτική διάθεση, ο δήμαρχος της Αθήνας τόνισε ότι «ο Μεγάλος περίπατος βγήκε και δεν βγήκε», ενώ προανήγγειλε νέα έργα ανάπλασης της Πανεπιστημίου. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο», ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «μεγάλο φιάσκο».

Μέσα Ιουνίου. Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας ξεκινά εν μέσω διθυράμβων. Η Αθήνα αλλάζει έλεγαν οι υπεύθυνοι, ενώ ο κόσμος ήταν διχασμένος.

Στις 21 Ιουνίου ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δήλωνε στο Βήμα της Κυριακής αποφασισμένος να ολοκληρώσει το έργο, λέγοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει τζάμπα σχέδιο.

Σήμερα όμως ο κύριος Μπακογιάννης φαίνεται να τα αλλάζει όλα. Ο Μεγάλος Περίπατος κόστισε μέχρι τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ, ήταν μία προσομοίωση που πέτυχε εν μέρει αλλά θα συνεχιστεί.

Τα νέα έργα για τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας αναμένεται να ξεκινήσουν το 2021, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες του δήμου.
πηγή: megatv.com