“Νόμος είναι το δίκιο της Μαρέβας”

"Καταργούν το πόθεν έσχες για τα μάτια της Μαρέβας" kentri news gr kentrinewsgr ειδησεις ελλαδα κοινωνια πολιτικη κοσμος σπορ διεθνη οικονομια media παραπολιτικα,πολιτισμος

Με κεντρικό θέμα το πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη, κυκλοφορεί η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, Documento.

Τα βασικά θέματα της εφημερίδας:

-Καταργούν το Πόθεν Έσχες. Με νομικές αλχημείες λευκές περιστερές ο Κυριάκος και η σύζυγός του. Ανοίγει ο δρόμος για όποιον θέλει να αποκρύψει περιουσιακά στοιχεία.

– 8 ερωτήματα για το Ελληνικό. Οι επενδυτές, η νομιμότητα και τα συνήθη ύποπτα παπαγαλάκια.

-Θανάσης Καρτερός: Ο Διογένης του Μαξίμου. Ο Ι.Σ.Καριώτης μας συστήνει τον παλ(α)ιοκομμουνιστή που πρέπει να συγκρουστεί με την Googlική αριστερά.

– Το Άγιο Όρος και η «ιερά αντιπολίτευση» για το ταξίδι Τσίπρα. Επιστράτευσαν τις πιο μισαλλόδοξες φωνές στην Αθωνική κοινότητα ύστερα από οδηγίες της ΝΔ για να αναβληθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού.

– Μαύρα μαντάτα για τον Στουρνάρα. Εξετάζονται ενδελεχώς επιλεκτικές διαρροές καθώς και κρούσματα επιλεκτικής ενημέρωσης από τον κεντρικό τραπεζίτη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

– Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ο τελευταίος των Σόιμπλε. Από τους πολλούς μικρούς Σόιμπλε στην εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη ευρωπαϊκή πολιτική ελίτ, ο Λουξεμβούργιος πρόεδρος της Κομισιόν θεωρεί εαυτόν τον μεγαλύτερο, κι αυτό είναι από γραφικό έως επικίνδυνο. Ανταπόκριση από το Βερολίνο Νίκος Χειλάς.

-Ανεξαρτησία με πήλινα πόδια για την Καταλονία. Το βαρύ τίμημα για την Μπάρτσα. Τι θα γίνει με τη δημοφιλέστατη ομάδα σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης της περιοχής από την υπόλοιπη Ισπανία.

-Crash test σε… κίτρινο φόντο. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των υπηρεσιών όπως η Uber και η Taxibeat σε σχέση με τις παραδοσιακές μεταφορές.

– Οι απαγωγές που συγκλόνισαν την Ελλάδα. Η υπόθεση Λεμπιδάκη ξύπνησε μνήμες από τις συγκλονιστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν, σε βάρος του άτυχου Μαρσελίνο, του Περικλή Παναγόπουλου και άλλων.