Η Εύα που θα ζήλευε και ο Αδάμ

Η γυναίκα-ορισμός της μεσογειακής ομορφιάς, η γυναίκα που παίρνει τη θέση της Μπελούτσι, η Εύα Πάντλοκ κάνει format στον εγκέφαλο.

Αν υποθέσουμε ότι το μυαλό λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής, δες το παρόν κείμενο σαν έναν ιό. Σαν ένα mail που σου έστειλαν που σου υπόσχεται γυμνές φωτογραφίες, το ανοίγεις και απλά κρασάρει το σύστημα. Και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένα format για να σώσεις κάποια αρχεία. Αυτή είναι η Εύα Πάντλοκ.

Είναι η γυναίκα που θα μπορούσε να κάνει delete σε «έγγραφα» και «εικόνες» που έχεις στο μυαλό σου. Με λίγα λόγια να καταλάβει τη μνήμη σου και να μην υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο. Και μόλις αποφασίσει να σε αφήσει για λίγο καιρό θα υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Κενό που ούτε ο καλύτερος τεχνικός υπολογιστών δε θα μπορούσε να στο γεμίσει.

Οι δύο φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram η Εύα Πάντλοκ έχουν τέτοια επίδραση. Θα την είχαν ούτως ή άλλως ακόμα κι αν η Εύα φορούσε ένα μακρύ φόρεμα. Τώρα την έχουν σε πολλαπλάσιο βαθμό, στη νιοστή, αφού η καλλονή από την Ισπανία φοράει για εμπορικούς λόγους μαύρα εσώρουχα εν όψει και του Αγίου Βαλεντίνου.


Όχι οποιαδήποτε εσώρουχα. Σουτιέν που αφήνει σημεία από το στήθος της να φανούν και κάτω εσώρουχο που στην ουσία είναι δερμάτινα κορδόνια που απλώς συγκρατούν το ελάχιστο κομμάτι ύφασμα που καλύπτει τα απαραίτητα.


πηγή:eleftherostypos.gr